Baby demam

Ape nk buat klau newborn demam .. Bby sye baru 17 hari ...

4 Các câu trả lời

check suhu dia brp di rmh.. catatkan dan pergi kecemasan.. mandikan dgn air suhu biasa atau suam.. mulakan dari kaki.. rajin² jerlum kpla dia

kalau dmm xkuat ibu telan panadol n bg baby susu klau baby jenis bf lh ....kalau suhu tinggi mmg perlu ke hspital

bby sye hri tu bdn suam2, bwk peg klinik.. Dr ckp bby kcik lg memg xde ubat.. cuma bg cool fever

2y trước

Jgn guna cool fever tak elok untuk saraf otak baby. Dah ada isu dulu. Kena banyak membaca.

ok tq guys