selamat malam semua.. saya mau tanya, saya sdh 1bulan 6hari tak period.

Apakah saya hamil?

8 Các câu trả lời

Pi guardian ke farmasi mana2 beli upt..esok pagi test kncing yg 1st tu..br taw pregnant ke x..nak teka2 agak2 kami pun xtaw sis..

Dah cek upt test ke belum?..jgn tkot nk cek..kalo period sebelum ni teratur,xde masalah hormon,mungkin ade berita baik..

5y trước

3 hari je ye period..kalo xteratur mungkin hormon...tp selagi awk xperiod ada hrapan jgk utk pregnant..lpsni nk lebih tepat,try test guna upt clear blue plak...bole detect seawal mungkin..xde tertanya2..

Ceklah baru tau positif @ tak puan

P cek kst hosp.

Cek upt dear..

Test upt

testlah upt

5y trước

wc dear

Enth