....

apakah ibu hamil boleh minum bajigur ☺☺ terimakasih

6 Các câu trả lời

iyaa BLH Ja Bun ,sbnr nya ibu hamil tu gda pantangan.asal jngn berlebihan,,

boleh kali bun .. asal jangan banyak2 minum yang manis2 (mngandung gula)☺

iyaa BLH Ja Bun ,sbnr nya ibu hamil tu gda pantangan.asal jngn berlebihan.

iyaa BLH Ja Bun ,sbnr nya ibu hamil tu gda pantangan.asal jngn berlebihan,

iyaa BLH Ja Bun ,sbnr nya ibu hamil tu gda pantangan.asal jngn berlebihan