Hyee momiesss yg dh 35w

Apa yg kamu rsa dlm minggu ni r ? Share dulu-ii. Sya ni sakit-ii pinggang sda, sakit blkng, kdng sakit perut trus ke blkngggg.... lepas tu bepeluhhh x sudah, asyikkk pns jk hmmmm

2 Các câu trả lời

sakit pinggang punggung, peluh jgn ckp lah sentiasa basah...mandi pun lebih 5x sehari 😅, bawah perut rasa ngilu terutama kalau mau bangun dr baring atau duduk.

sama sy . perut mengeras selalu . bila malam kerap kena simpul biawak 🥴 .