Anak Tantrum

Apa yang anda lakukan sekiranya anak tantrum di majlis keramaian?

Anak Tantrum
12 Các câu trả lời

Tarik ank ke tmpat lain n bg dia btenang dulu, slow talk ng ank then make a promise.. Hahaha...

Pujuk .. klo tk blh jgk ..bawa blk , tk elok rosakkan majlis org dgn suara tangisan anak kita

Ajk lepak dlu kjp kt luar majlis pstu klu xjalan jgk moh balik sblum mak hg btukar jadi hijo

Bwa anak kluar dri event tu kjap.. bagi dya normal dlu.. klau xbole jugak, blek la..

Cuba tenang dan berlalu dari majlis dengan segera supaya tak ganggu majlis orang...

siap sedia makanan dalam beg, tiap kali buat perangai bagi makn hahaha

Kalau dah xleh pujuk balik je jawapannya.

Trus bwk ank balik..

Balik umah

Balik