Hi mommies / parents. Boleh tak mommies share pengalaman tentang BABY BLUES selepas bersalin?Mcm mana feeling puan masa tu?

Apa punca puan2 boleh kena baby blues ? Macam mana boleh cure?

1 Trả lời

Pernah jadi kat sy tapi time tu tak tau pasal baby blues.. Keluar wad duduk dengan mentua n mentua sy jenis cepat panick baby nangis dia dah mula cakap jerit2.. Sy pulak anak first tak tau apa.. So tiba2 pressure tu sampai rasa nak mengamok maybe sbb nak luahkan dekat suami pun tak boleh.. Ish sampai sekarang takkan lupa saat tu..