Assalamualaikum..hai semua.. Hari ni sy disahkan positive covid n sy tgah prgnant hampir 26minggu..

Apa perlu saya buat ye..kalau admit apa yg pihak hospital akan buat ye..saya risau kalau admit keadaan makin teruk..buat masa skrg saya masih dirumah..minta pandangan semua ye.. 1st time kene covid..keliru sangat rasa..risau smua ade..

Assalamualaikum..hai semua..
Hari ni sy disahkan positive covid n sy  tgah prgnant hampir 26minggu..
2 Các câu trả lời

Kalau admit, hospital akan monitor your oxygen level. Supaya both mummy and baby can survive. Saya rasa baik awak check dengan doctor. Sebab awak pregnant kan?

pergi CAC.. tp dorg just check bp, oxygen level.. n suh monitor pergerakan baby.. kalo kurang trus pegi hospital.. sy bru abes kuarantin..