Lebam lepas injection

Apa perlu saya buat tangan baby sya lebam lepas injection 4bulan.. #ingintahu #ingintahu #seriusnanya #seriusnanya #pleasehelp #tolong #tolongbagijawapan #tolong #tolongbagijawapan

Lebam lepas injection
1 Trả lời

Tiap bulan masa suntik nurse pesan klu lebam tempat suntik tu just tuam dgn air suam. jangan usap2 dan jangan letak apa2 selain air suam tu.. Xpasti berkesan or tak sbb belum pernah buat dengan anak, setakat ni anak suntik belum pernah lebam.