lekat pula anak kedua

apa pdgn ibu2 anak pertama 1 tahun 2 bulan, kk marah x #ceaser

3 Các câu trả lời

Atas nurse n klinik jugak Saya czer pregnant ank no 2 masa anak sulung setahun lebih

2t trước

Nanti doctor akan tanya samada kita nak normal atau czer saya pilih normal sebab masa tu memang takda masalah apa sepanjang pregnant no 2 semua okay… Tapi at last czer sebab turun darah banyak hari tapi jalan tak bukak lagipon dah due… sebab dah ada sejarah masa anak pertama so kena czer jugak… Kalau luka awak tak berapa okay saya rasa pregnant kali ni better awak kurangkan buat kerja berat2… make sure suami tahu keadaan awak…