39 weeks 3 days

Apa nk buat bila tanda tanda besalin takde lgi? Anak first czer ngam ngam 38 weeks sbb maternal problem. Takde pengalaman tanda besalin Skrg preg 2nd child, smpi skrg takde tanda besalin. Bejalan suda, xcersz suda. Ckp ngn baby dah all the time suh klua pun suda, tp still tak jadi apa. Apa nk kne buat ni?

2 Các câu trả lời

sis sama..sy hrini 39w6d esok 17/1 dh due...smua exercise dh buat, jalan2..tp mgeras je..turun tanda or contraction xde lagi..adakah tanda2 utk serah diri? redha je skrg ni

2y trước

Orait. Nanti saya update. 39w4d harini, masih zero tanda. Lol baby happy kat dlm