Susu fernleaf 1-3 tahun

Apa kebaikan susu nie yaa? baru nak cuba..sebelum tu beri anak susu dugro langkah 3 tp mcm tak berapa sesuai anak kena sembelit.. harap ada yg boleh jawab 🥹 #bantujawab

Susu fernleaf 1-3 tahun
3 Các câu trả lời

Susu formula kena try and error awak. Anak saya minum susu ni. Okay takde apa2 masalah. Anak saya minum dari umur setahun sampai 2 tahun. Satu hari maximum 3x. Selebihnya anak saya BF. 2 tahun tak minum susu ni dah. Saya tukar ke susu kotak pulak.

Anak saya minum susu ni skang. Dia masuk je 1year saya tukarkan ke susu ni n now dia dah 1y1m. Alhamdulillah ok, berat naik, berak 1-2 kali sehari. Takda sembelit. Saya sukat susu guna scoop frisolac. 5onz, 180ml

sy try up status puan ni ea..hrp ada user lain yg nmpk pos ni.. dpt mmbntu mmbri jwpn pd soalan yg puan tnya ni..mg dpmudahkan segalanya aamiin