Bersalin 20/12/23

apa kabar yang bersalin tarikh ni, bby korg dh bole buat apa,

2 Các câu trả lời

kita beranak 19/12.. baby dah start duduk and makan².. nak pakai kan pampers dah kena berperang sebab dia sebok nak meniarap merangkak sana sini. makan pun boleh tahan nak makan sendiri kalau suap dia mkn sikit so kita buat dua².. ada makanan kat tgn dia sambil tu kita suap. haha..