beza pek susu dupro?

apa beza susu pek dupro lama dgn baru ye? sblum ni pek yg lama warna lain? sebab anak sy bau nak try susu botol depa kata susu dupro boleh lainkan berat badan tapi bila sy ternampak pek dupro tukar terus sy rasa was2 nak bgi #pleasehelp ##advicemommies #preparemental

1 Trả lời

Anak minum dupro yang mana? Sebenarnya awak susu formula ni kena try and error. Bergantung pada penerimaan baby. Sesuai untuk baby lain, boleh jadi tak sesuai untuk baby kita.