Perbezaan minyak baby

Apa beza minyak telon dengan baby oil? #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

kalau dari fahaman saya la, baby oil yg macam brand baby johnson tu. org selalu pakai kan dekat rambut ke atau dkt area2 yg kulit kering ke. minyak telon mcm minyak panas tapi baby version 😅 biasanya sapu dekat perut, tapak kaki, belakang badan baby....

2y trước

Okay baiklah. Terima kasih atas perkongsian awak 😘. Boleh lah tolak dulu utk beli lotion dalam list 🤭