I tested positive on serum pregnancy test

anyone here tested positive on serum testing but tested negative on urine pregnancy test? I tested positive on serum pregnancy test last month July 27th, I am currently on my 6th week but I tried doing a urine test but it turned out negative :(( Is this normal#pleasehelp #firstbaby #pregnancy

2 Các câu trả lời

hi any update po dito? I want to know lang po ano result sa ob? thanks po .. 8days delayed n din po kc ako pero negative din sken ..

2y trước

8 days delayed na din ako. negative pt ko. di pa ako nagpapaserum