Im early pregnancy just 5 weeks,tapi i ada sakit mcm sengugut. Is it normal?

Anyone else get the same situation as me?

3 Các câu trả lời

Saya pun sama, baru 5w and cramp perut mcm period pain + sakit breast. Early pregnancy normal utk rs mcm ni, unless awak ada bleeding atau sakit sgt tk boleh tahan, boleh jumpa Dr ☺️

2y trước

Saya tak prgi scan lg, sbb 5w masih awal kandungan takut scan tk nmpk lg. insyaallah masuk 7/8w saya pergi scan. Bergantung juga pd ibu2 tu, saya badan kecik/petite tu yg rs awal2 tk nmpk lg jd tnggu dlm 2 minggu lg hehe

Normal sbb baby nk mmbesar dalam rahim tu.. kalau ada bleeding walau setitik terus cepat2 jmp doc ye.. tc urself ya sis

Take a rest sis bila rase tak selesa tuu, klo x bleeding ok..