Alergi sperma?

Anyone dekat sini pernah tak rasa pedih dekat Ms.V lepas suami keluarkan air mani? Nak cakap kurang pelincir or basah, sepanjang hubungan tu tak rasa sakit pula. Tp lepas kena air mani last tuu baru rasa pedih. Kalau pakai kondom elok je tak sakit. Knp boleh jd mcm tuu ya?

2 Các câu trả lời

Klu ikut kajian sy..bila sy nak dekat2 period pastu ada bd,terasa pedih tu..kdg suami pun dpt rasa..dan bole tau dah tanda2 nak period😂normal ke tu

biasa Kalo mcm Tu sex ganas menyebabkan Ada terkoyak ckit dekat bwh Tu..mcm sy selalu pedih Tu Ada koyak kat bahagian bwh Tu..kena air paip Pon pedih...

1y trước

takde koyak pun rasanya.. sbb bila kena air paip tak pedih and takde darah