PCV Vaccine

Ano nga ba ang PCV Vaccine? Kelan ito dapat ibigay kay baby at benepisyo nito? #TeamBakuNanay #ProudtobeABakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll For more info and facts about vaccines, you can join our facebook group Team BakuNanay: https://www.facebook.com/groups/bakunanay

PCV Vaccine
3 Các câu trả lời

The 3 doses of PCV for our babies are FREE on our respective Brgy Health Center. Boosters are available naman with your pedia. 😊

thank you so much for this article.

thank for sharing this mommy..