baby 6bulan

Ank Sya selsema dan batuk.malam2 xleh tidur hidung tersumbat..mcm mne cara nak bagi lena tidur dye

1 Trả lời

Cuba tips ni... Saya buat berkesan kat anak saya... Potong bawang besar nipis2... Letak dalam bekas/mangkuk jangan tutup... Letak di mana2 penjuru katil... Mula2 memang bau bawang kuat tapi lama2 hilang. Bila selalu buat akan perasan rasa fresh ja dalam bilik... Lagi bagus buat tiap2 malam... Untuk kanak2 orang dewasa pon okey... Bawang ni dia serap habuk2... Nanti bawang tu akan kering... Buang jangan guna pulak😅