ZAT BESI UNTUK BABY

Ank saya umur setahun sebulan ,, baru baru nie anak saya dimasukkan wad sbb demam dan cirit birit.. doc ade ambil sampel darah dan anak saya kurang darah merah dlm badan.. anak mummy pernah x alami kurang darah merah.. n supplement apew y elok untuk tambah darah merah??

ZAT BESI UNTUK BABY
2 Các câu trả lời

bby sy pun kurang darah masa 3bulan... tpi dok ada bagi ubat.. folic asid dan tak ingt la 1 tu .. alhamdulilah skg dah 5 buln.. ok da darah dia

3mo trước

doktor bgtahu x punca kurang darah? risau anak sy alami benda yg sama 🥹 skg tgh minum folic asid

appeton multivitamin for baby.