Ank menangis

Ank saya asyik menangis saje, x tahu kenape. Tp i ade tertinggal beberape imunisasi, mungkin sebab tu ke?

4 Các câu trả lời

Tertinggal beberapa vaksinasi ke maksudnya? Nanti ganti balik ya. Boleh ke klinik swasta dan ambil vaksin berbayar sbb kesian kalau baby tertinggal vaksin yg penting sbb skrg mudah kena penyakit. Vaksin amat diperlukan. Sedangkan yg dah ambil semua vaksin di kk pun akan ambil vaksin tambahan di swasta contohnya untuk rota virus, viral fever dan lain-lain..

ada tertinggal imunisasi tu kemudian ada dpt kn appointment semula tak utk ambik? nurse tak bagi date baru ke? baby nangis ni sebab tu cara dia utk komunikasi dgn kita. boleh jadi baby tak selesa, perut kembung, lapar, tak sihat. ada juga baby jenis high needed. boleh follow fb baby language dekat sana mcm2 info pasal baby dorang ajar kita

perut dia x selesa ke atau dia x sihat?

ade follow up x mana yg tertinggal tu?