Ade yg SME ke tarikh due 4.12.24 ni ank kedua

ank kedua lgi mudah bersalin kn dn tnpa koyakkan?

6 Các câu trả lời

edd kita sama. saya tak pasti sebab anak 1st czer. 2nd normal. apa yg saya tahu semuanya bergantung pada flexibility bahagian perineum.

Edd sama lah. Second child pun sama 😅 sekarang ni tgh mengalami fasa sakit tulang pelvic.

Sama EDD. Second child juga. Semoga dipermudahkan

Edd kita sama .tp sy firstmom .🥰

Edd sama tapi first time mum 😊

1t trước

Hiii, tak ada. Sepanjang pregnant spotting masa first dpt tahu pregnant je. Dlm 4 weeks mcmtu. Skrg tak ada dah 😊