Cari & Menang dari Apple Crumby and Fish!

Anda mungkin 3 pemenang yang kami cari. Premium Overnight Tape S56 Diapers mega pack x 2 packs - worth RM117.80 Syarat wajib pertandingan:  Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan. Ikuti cara mudah ini:  - Ikut theAsianparent Malaysia & Applecrumby di laman sosial Instagram. - Kongsikan jawapan anda pada ruangan komen post Instagram theAsianparent DI SINI dan di post rasmi aplikasi theAsianparent DI SINI Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 4 August 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Pemenang perlu mengemukakan kad pengenalan (IC) untuk proses pengesahan - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang. Link untuk contest: https://community.theasianparent.com/contest/cari-menang-dari-apple-crumby-and-fish/1942?lng=en

86 Các câu trả lời

Jawapan: Ada 5 perbezaan. 1.Gambar atas (heart face with smiley) Gambar bawah(heart face with triangle) 2. Gambar atas (flower face white colour) Gambar bawah(flower face yellow colour) 3. Gambar atas (orange fruit face white colour) Gambar bawah(orange fruit face orange colour) 4. Gambar atas (cloud face happy) Gambar bawah(cloud face sad) 5. Gambar atas (wavy line green colour) Gambar bawah(wavy line orange colour)

Jawapan; 1. Love merah atas smiley🙂&love merah bawah ketawa 😀. 2. Bunga pink kuning atas tiada warna tapi bunga bawah ada warna kuning dalamnya. 3. Oren atas tidak berwarna bawah berwarna. 4. Awan biru atas tersenyum&awan biru bawah bersedih 🙁. 5. Garisan beralun atas berwarna hijau&bawah warna oren. Done follow @theasianparent_my @applecrumby.official 🥰 semoga ada rezeki sebagai first mom first baby 🤍

JAWAPAN: 1. Garisan Beralun Atas: Warna Hijau Bawah: Warna Oren 2. Senyuman bunga pink Atas: Bulatan berwarna kuning kosong di dalam Bawah: Bulatan berwarna kuning berwarna di dalam 3. Senyuman di hati Atas: Senyuman berbentuk senyum Bawah: Senyuman berbentuk segi tiga 4. Senyuman di Awan Biru Atas: Senyuman ceria Bawah: Senyuman sedih 5. Buah Oren Atas: Dalam oren tidak berwarna Bawah: Dalam oren berwarna

Perbezaan pada gambar tersebut ialah: 1)❤️Love-Bentuk senyuman pada gmbar atas dan bawah 2)Bunga 🌸 🙂-bunga diatas smile bwarna oren dibawah tidak bewarna 3)Garisan beralun 〰️-diatas bewarna hijau,dibawah bewarna merah 4)Awan ☁️biru -diatas berbentuk senyum,dibawah muram 5)Buah oren🍊-diatas tidak bewarna,dibawah bewarna

Done follow both account ✅ Instagram - nrn_naim 1. Bentuk hati -di atas ( senyum) -di bawah (senyum bentuk segitiga) 2. Garisan beralun -di atas (warna hijau) -di bawah (warna merah) 3. Awan -di atas (senyum) -di bawah (sedih) 4. Buah oren -di atas ( warna putih di dalam) -di bawah (warna oren di dalam) 5. Bunga -di atas (warna putih di dalam) -di bawah (warna kuning di dalam)

Alhamdulillah dah follow kedua account Assian Parent & Apple Crumby. Ig saya: jajalipaa Jawapan: 1. garisan alun: atas warna hijau, bawah warna oren. 2. bentuk bulat pada bunga: atas tidak bewarna, bawah bewarna. 3. bentuk mulut awan warna biru: atas senyum, bawah masam. 4. buah oren: atas tidak bewarna, bawah bewarna penuh. 5. bentuk mulut love oren: atas line, bawah segi tiga.

Jawapan: 1. Warna garisan beralun (Atas Hijau, Bawah Merah) 2. Bentuk senyuman Love (Atas senyum tutup mulut, Bawah senyum buka mulut/berbentuk segitiga) 3. Ekspresi gambar Awan (Atas ekspresi gembira, Bawah ekspresi muram/sedih) 4. Buah Oren (Atas tidak berwarna/putih, Bawah berwarna oren) 5. Bentuk bulat bunga pink (Atas tidak berwarna/putih, Bawah berwarna oren) IG: @elle_aimi

1. *Garisan beralun* di sebelah kiri dan tengah gambar mempunyai *perbezaan warna*. 2. Di bawah cacing bahagian atas gambar, *muka senyuman* dalam bunga *diwarnakan*. 3. *Mulut* pada bentuk love yang terletak di bahagian atas gambar, *berubah*. 4. *Senyuman* pada awan biru bersebelahan dengan kereta berubah menjadi *muram*. 5. *Buah oren* yang berada di kanan gambar, *diwarnakan*

1. Garisan beralun gambar atas warna hijau & gambar bawah warna oren 2. Bentuk love warna oren gambar atas senyum & gmbar bawah Senyum bentuk segitiga 3. Bentuk awan warna biru gambar atas awan senyum & gambar bawah awan sedih 4. Buah oren gambar atas tidak bewarna& gambar bawah bewarna 5. Bunga merah jambu gambar atas muka bewarna putih & gambar bawah muka bewarna kuning

Perbezaan antara dua gambar ini adalah : 1. bentuk LOVE atas MULUT SENYUM bawah MULUT 3 SEGI . 2.bentuk AWAN atas MUKA SENYUM bawah MUKA MURAM . 3.garisan GELOMBANG atas warna HIJAU bawah warna OREN . 4.bunga PINK smiley atas di dlm bulatan TIADA WARNA bawah di dlm bulatan ADA WARNA. 5.buah OREN atas TIADA BERWARNA dibawah buah OREN berisi WARNA