Boy or Girl?

Anda berharap untuk dapat baby boy or girl?

Boy or Girl?
910 Các câu trả lời

Husband sy nak boy sebab ank first kan...tapi bg sy boy ka girl Allah bg sy terima ja sebab rezeki kan.yang sy selalu doakan ank sy ni sihat dan cukup sifat tu dah cukup bg sy.

Tak kisah boy or girl janji sihat ☺️ sy pregnant first, boy. Meninggal dlm perut 37w sbb sy accident.. skrg tgh mngndung lagi dah 31w.. harap2 selamat hingga bersalin. Aamiin

Baby boy..nk bg ank no2 kwn..kkakny dh ada kwn abg die jer blum ada lg kwn..😅 tp xmghrap pn klu izin Allah dpt boy atau girl pn dh brsyukur jnji bby 2 shat alhamdulillah😊

Tak kisah pom boy k girl asal anak sihat walafiat dan tiada masalah tu pom dah cukup. Soon dah nak msuk 37minggu. Semoga dipermudahkan segala urusan nanti..Allahumma aamiin

kedua ni harap nak baby boy... tp kalau Allah takdirkan baby girl lg . alhamdulillah... syukur atas semua rezeki yg Allah beri.. xkisah laki atau pmpuan, janji sihat

Tak kisah baby boy or girl janji sihat dan cukup sifat dah syukur pada tuhan...semoga bulan ni tahun ni rezeki buat saya dan suami merasa kehadiran zuriat kami..aamiin ya allah

Berharap dua2 skali. Haha 😂💕👶 rezeki dapat boboy dulu kot. Scan 3x tempat yg berbeza cakap boboy. InshaAllah. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aaamiinnn.

Klo boleh nk boy.. Sbb 2ank dh gurl.. Tpy rezeki kak.. Klo tuhan nk bg gurl jgk... Sy trme.. Jnji ank dlm kndgn cht n sempurna.. Amin2.... Now 17weeks3day

Xkisah. Sbb dah ada sepasang. Cuma yg ni masa scan 5 bulan dia xtnjuk jntina dia. So tggu utk scan 7 bulan pula. Hrp dia tnjuk la, geng kakak ke abg dia ni😊

Yang first nak sangat anak lelaki, tapi takdek rezeki. Kalini pakat dengan suami taknak tahu gender, hehe nak surprise. Yang keluar tuu lah permata kami 🤭