Anak sembelit

Anak x ank puan2 yg mngalami masalah sperti ank sya? Mlm tdi dlm pkul 4am ank sya bangun menerang dlm sejam jgk bru keluar najis tpi sikit je dia berak n najis tu nmpak keras. Then pkul 11 tgh hari tdi berak lgi . Kali ni dia nangis2 sambil terang berak. Ya Allah sedih bila tgk dia mcm tu. Pstu bila tgk dkt najis tu mcm ad merah2 sikit mcm dlm gmbar kt bawah ni. And pkul 1 tgh hri tdi pun berak lgi nangis2 n kali ni kluar cecair darah sikit. Pkul 3 tdi pun berak lgi najis still keras 😢

Anak sembelit
4 Các câu trả lời

dalam makanan tu, tambah evoo kan? alhamdulillah ank senang berak, dia punya poo poo mcm pelincir. nak cuci pun senang👍🏻

banyakkan minum air & cuba makan buah naga memang berkesan untuk lembutkan najis bayi

Btw anak sya bru masuk 7 bulan