Suka melekat

Anak umur 2y9m kadang suka sangat melekat kat kita. Kalau kita duduk dia nak duduk atas riba, tak nak langsung duduk tepi ke mesti nak atas riba jugak. Saya jenis cepat rimas, masa baby boleh la nak beriba cmtu tapi bila anak dah makin besar ni memang kalau boleh tak nak dia duduk atas riba. Memang anak jenis yang asyik nak melekat, kalau boleh nak sandar badan kat kita je. Ada tak ibu ibu alami benda yang sama? Ibu ibu ok ke? Sebab saya memang jenis tak suka berkepit, sejenis cepat rimas sangat kalau orang nak melekat cmtu #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

normal puan..ank jd cmtu sbb rs selmt dgn maknya..rs happy..sbb tu dia nk maknya juga..ank sy pun dh umo 5 tahun even dh g skolah msih mcmtu juga😂tp sy just pk ms kecik2 ni je melekat..sok.dh start msuk skolah rendah dia dh ada kwn..xde dh melekat cmtu lg dh....mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

1mo trước

😍Allahu.cute btul keduanya❤️kalau cara kita didik bsrkn ank dgn cara btul kasih syg ckup .prihatin pd ank cukup.. bonding time ckup .. hasilnya pd ms akan dtg smua akn nmpk happy n best kan🥰❤️anak2 pun akan hormat n syg parentnya.mg fmly puan, sil puan sntiasa dbwh lindunganNya dan dpmudahkan segala urusan sm ada di dunia mahupun akhirat..Allahuma aamiin🫶🏻

ade..sye tgh mngalami..kalo sye duduk kt krusi dpan tv,die pon dtg..pnjat,dok atas riba...dtg pelok...kalo tdo,wajib kna ade tgn sye dkt die ataupon die akn tdo atas lengan sye...kdg rimas..tp enjoy je..nnt ank dah besar,blom tentu die nk buat mcm tu dah😅😅😅

1mo trước

hahaha...perangai anak2 ni kdg2 geram,kdg2 rse nk ketawa...ank sye,dok tgok tv kt dpan,kdg bole dtg dlm bilik,pelok sye,tkpon baring kt sbelah sye lpas tu klua balik sambg tgok tv😅😅😅..