Baby menangis/ketawa ketika tidur

Anak tiap kali tidur ada time dia nangis atau ketawa tiba2. kdg2 mcmtu, bukan selalu. Normal ke? risau ada seram pun ada 😅😂 anak nk masok 4 bulan. #firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

normal sis. mak sy ckp "kakak" dia agah dia. means kakak kat uri tu tengah agah dia, main² dgn dia. 😂

11mo trước

yeke? dgr anak buat suara mcmtu mana tk seram sejuk dibuatnya😂 ok tq sis hehe

normal. cuba awak google kenapa bayi mcm tu. mmg normal sis.

Normal, kdg mengekek kan ketawa tu yg seram 😂

11mo trước

ye betul 😂 hehe tq