Pengalaman HFMD

Anak terkena jangkitan HFMD. Ada tips tak dari mommies dekat sini ? Ada sesiapa yang pernah ada pengalaman ini ? Please help. 😔

Pengalaman HFMD
1 Trả lời

anak saya baru baik dari penyakit ni. saya bawa pergi klinik & doctor tak pasti cream apa yang sesuai. saya tanya doc boleh ke guna cream youbaby. doc kata boleh sebab boleh untuk ruam. dan doc tak bagi guna minyak sebab takut nanti baby gatal². baby kena kuarantin seminggu