Ingin tahu ????

Anak sya dia menyusu susu dupro sblm ni ...lepas sya sendawakan diaa dia mesti muntahkan balik .. lepastu sya cuba bagi dia susu s-26. Lepas sendawakan dia pandai pulak dia tak muntahh ..🤣 . Slama dia isap susu dupro , dia lama sikit menangis nakkan susu . Tpi bila menyusu susu s-26 boleh pulak dia lepas dua jam menyusu minta susu lagi.. so maksud nya sekarang ni dia dh tak ngam lagi ke dgn susu dupro tu ????? .baby sya 4bulan .. berat pun kurangg 😅haritu timbang 5.5kg je 😔

1 Trả lời

kalau mcmtu sis continue jee dgn s26 tu mungkin serasi dgn selera dia