Tukar susu

Hi,anak sya dh setahun,sblom ni dia mnum susu s26 rumusan tu,dh sthun tukr ke step 2,tetapi baby batuk kahak selsema,persoalan sya,adakh tak sma ingredient rumusan dgan step 2 ye?apa perlu sya tukr ke susu lain?sebb s26 tu susu lembu

1 Trả lời

setahun elok pkai susu full cream dah. atas setahun kena lg byk mkn dr susu. klau atas setahun masih bg susu fm x kiralah step berapa, lama2 makin besar anak akan makin susah makan. klau x nnt berat makin lama x cantik