kurang selera makan

Anak sya berumur 2tahun 10bulan tapi selera makan dia ni memang kurang..susah nak beri dia mkan..risau tengok badan dia tak naik mcm budak2 yang lain.ada sesiapa nak bagi pendapat apa patut sya buat untuk buka selera dia or sya patut tuka susu atau mcm mana..skrg dia tgh menyusu susu dutch lady 2 perisa madu

4 Các câu trả lời

Boleh cuba bagi vitamin SCOTTs. Anak sy umur 2 tahun 2 bulan amik vitamin ni. Die gummy, kenyal2 sikit. Biase budak suka sebab mcm gula2. Tapi kalau nakk cube, beli yg pek plastik tu dulu. Sebab takut ank tak suka yg mcm tu. So x de la membazir.

Better cari susu yg takde gula. Cuba pelbagaikan menu dan cara hias makanan utk tarik minat anak utk makan. Monitor menu kesukaan anak.

sama lah dengan anak saya sis kurang selera makan tapi menyusu dia okey cuma makan dia kurang.anak saya menyusu Dutch lady 1 coklat

Susu boleh tukar guna susu fernleaf fullcream, rmai yg recommend susu ni utk naik kn selera anak.

1y trước

sya susukan ank sya dahulu sekali susah mau cri susu fernleaf tukar susu dia trus trun berat badan. sedihnya.