Mahu meniarap

Anak sy umur 3bln nk msuk angka 4bln tp menunjukkan seolah2 nak meniarap...boleh ke ibu tlg anak meniarap?

2 Các câu trả lời

Boleh sis.. Anak saya 2 bulan lebih dah mula mengiring nak meniarap, saya tolong ajar anak meniarap. Tapi lama2 bila dia pandai nak pusing tu saya biar dia meniarap sendiri. Kadang2 dia sampai nangis2 susah nak pusing sebab selalu tersangkut dekat tangan. Dah masuk 3 bulan lebih, alhamdulillah dia dah pandai meniarap sendiri.

boleh je sis...nnti sis tlong sllu..lme2 dia kuat la meniarap sndri...ari tu sllu tolong..ckup 3 bln 10 hri pndy sndri dh mniarap...