Nur Naura Auliya 7 bln

Anak Sy demam panas 4 hari lps tu Batuk jgk demam nya Dah Sihat tapi yg pelik Batuk ny sampai sekarang tak sihat2 Tak bahaya ke Tu Doct 😢

3 Các câu trả lời

sis anak dh 7bulan tu dh boleh buat sup ayam buh halia, reneh lama sikit, atau cuba bagi minum air suam + madu, slepas mandi n sbelum tdo mlam pstikan sapu vicks kat dada depan n blkg dia byk sikit,samada guna ekon or kipas, slowkan ye, bia dia brpeluh2 sikit.. anak sy pun 7bulan, sian tu klu batuk x hilang..moga cepat sehat ye baby Naura syg..❤️

rjuk doc trus sis

rujuk doktor