Batuk baby 3 bulan

Anak sy batuk baru nak masuk 4 bulan. Apa nak buat ye, ada tak cara nak tolong baby sy buang kahak,dah pergi klinik dr bagi ubat untuk baby, sepatutnya ubat tu untuk 2 tahun ke atas, tapi dr kurangkan dos,,, risau pulak bagi baby ubat bawah 6 bulan ni... Ada tak siapa2 tahu cara nak bantu anak sy, tak teruk sgt batuk.. sehari ade la 5 6 kali batuk.. kahak tu ada tapi tak hilang, dah tepuk2 belakang tak menjadi.. pakai tropika pon tak ok

1 Trả lời

Teruskan tepuk.. cuba sapu ao waleet atau minyak asmak. Selalunya baby keluar kahak ikut najis