Tips anak makan

Anak sy baru 8 bulan. Die bru lpas cirit. Xnak mkan. Sy da buat oral stimulation. Makan pon beramai-ramai dalam family. Tp stress xnk makan lgsg. Sedih. Huhuhu Help me

2 Các câu trả lời

Mommy dah cuba dahulukan makan sebelum anak menyusu. Means utamakan makanan berbanding bagi susu dahulu bila bangun tidur pagi tu. Kurangkan beri susu cth sehari 2/3 kali sehari saja. Kadang anak dah biasa nak sangat susu, makan jadi dah kurang/ susah nak makan. Moga dipermudah urusan.

https://www.instagram.com/p/CnwHJXqpC7a/?igshid=YmMyMTA2M2Y= boleh tengok info kat sini sis. semoga membantu 💕