Bacaan normal kuning

Anak sy ada kuning tapi setiap kali check up mmg ada penurunan cuma sy nk tahu berapa bacaan kuning yg normal ya & sampai bila kena ke klinik? Lupa nk tanya doctor haritu

2 Các câu trả lời

Ikut pada umur baby. Anak saya masuk wad masa usia 7 hari sebab kuning tinggi. Doktor nak 10,baru boleh discharge. Check kat klinik tu saya tak pasti sebab anak saya checkup kat hospital swasta. Takde ulang alik hari hari untuk ambil darah. Usia anak awak?

6 dah boleh discharge dgn syarat bacaan kuning turun sentiasa & berat naik