Down sbb bby kecik lagi

Anak sy 8bulan, then now dpt tahu pregnant lagi. Tlg bantu sy. Sy taktau mcm mna nak hadap rasa takut ni, rasa down sgt sebenarnya #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Maaf tanya Sis pregnant with perancang atau without perancang? Hal ni sis n suami ja boleh sembang n bincang Tapi itu laa Itu memang rezeki Allah nak bagi Kalau ambik perancang but still pregnant takleh buat apa sebab nama pon perancang kan still ada chance untuk pregnant Kalau pregnant tanpa ambik perancang ni atas diri sis n suami laa Sebab memang langsung tak merancang N now dah pregnant just accept the reality Allah bagi kena terima Bukan kehendak kita Bukan kemampuan kita untuk menolak Jaga diri sis

sama sis kita