Baby 7bln+ jatuh terkena bucu kabinet tv

Anak suka memanjat2 sambil tengok tv, td tiba2 trjatuh mungkin sbb licin , sy mmg letak tilam dan bantal2 utk mghalang ank dri dkt dgn tv, td jth trkena bucu kabinet tv luka dkt2 mata lps tu bengkak selain demah ais apa patut sy lakukan , #pleasehelp serba salah sgt dgn ank, sbb trlps pandang ja sekelip mata jth😢

2 Các câu trả lời

Hi, Puan perlu pantau keadaan baby dalam tempoh 24 jam. Jika ada salah satu tanda seperti berikut : - muntah - pening (baby lose balance) - hilang selera makan - kesan bengkak membesar - merengek/ menangis dengan kerap - demam - tak aktif Sila bawa baby ke klinik/hospital ya.

1y trước

tmaksh ya

tgok keadaan dia lepas dia jatuh tu