normalkah anak taknak menyusu?

anak skrg 7m10d . gigi dua d bawah dah keluar dan 2 kat atas sebelah tepi dah kluar . anak refuse utk menyusu . walaupun sy dah gap jarak 3,4 jam tetap dy xnak susu . kecuali masa tdur subuh dlm jam5 mcm tu baru dy hbis kan susu . selebihnya klau sy buat selang tiga2 jam dy hanya akan minum susu dlm 2oz or 1oz 🥴anak mkn pg , petang dan mlm .

normalkah anak taknak menyusu?
3 Các câu trả lời

Most probably anak tak selesa gusi. Normal gitu. Cuba buat susu sejuk untuk anak. Anak saya kalau dalam fasa tumbuh gigi saya bagi makan/minum yang sejuk sejuk. Baru anak selesa

3d trước

kalau saya buat susu sejuk2 macam tu anak taknak susu dy akan muntah 😔

hahaha mcm ank sy la. ee comelnye gigi. ank sy pon mcm tu jgk, lps minum susu dia gigit puting botol n susu pon x abis.

eeee comelnya gigii. anak saya 7m 8d takde bayang gigi lagi 🤣