Tidur di bantal U

Hi, anak saya umur 2 bulan lebih. Saya selalu tidur kan dia dkt bantal U/bf pillow pada waktu siang&ptg. Sebab dia sngt selesa/lena tidur dekat bantal tinggi tu berbanding tidur bawah akan kerap terjaga. Ada side effect/kesan apa² tak? Utk tulang belakang ke tengkuk ke? Nk tnya dr lmbt lgi check up dia, sya jdi curious huhu

1 Trả lời

Bby sy tido kt bntal u awl2. Bila dia dh boleh golek2 bantal tu dia xmau dh. Lg selesa tido takde bantal.

1y trước

So tak de masalah la kak kalo bagi dia tidur situ sbb dia selesa. Huhu