umur berapa baby sudah pandai meniarap?

Anak saya sudah masuk 3 bulan 1 Hari ...dia blom pandai sangat nk angkat kepala dia? Miring dh pandai.... ##firstmom

2 Các câu trả lời

Baby ni lain2 perkembangan dia sis. Ada yang 3bulan dah boleh meniarap. Mcm saya seawal 1month saya dah biasakan tummy time now baby kepala dah pandai angkat dah and if support belakang time dia mengiring dia try to nak pusing meniarap. Now baby lagi berapa hari nak masuk 3bulan. Sis kena banyakkan buat activity tummy time and lain2. Jangan risau nanti pandai lah tu baby suprise kan sis 🥰

4 bulan keatas. tapi xperlu risau nanti la2 bby pandai buat sndri.