baby 2bulan

anak saya setiap kali nak bagi susu mesti nangis2 sampai kena paksa menyusu, susu fm . sebelum ni tak macam ni pun . dah buntu tak tahu kenapa dengan dia

4 Các câu trả lời

kdg² anak saya pon mcm ni. masuk 2 bulan je dia kurang susu. sblum ni 3oz senang je minum. skrg 2oz pon susuhnya.. puas saya tukar botol susu la apela. last saya tukar susu.. mcm nmpk lagi baik

alhamdulillah tukar susu ni macam boleh terima sikit dah hehe

4mo trước

heheh kan.. alhamdulillah

mungkin dia dah taknak susu tu? try tukar susu tak?