Normal ke?

Anak saya sekarang tengah batuk demm..dan harini da 5 hri x berak. Normal ke ya? Boleh suggest x ubt ape yg berkesan untuk bg dia berak. Dan boleh share tips x bg hilang kahak dan batuk. Teruk sgt btuk dia. Ank saye umur 2 thun.

1 Trả lời

dah bawak ke klinik/hospital tak puan? kalau belum,bawak lah segera anak puan untuk dapatkan rawatan. ubat lembitkan najis,boleh beli kat farmasi. bagi tau staf farmasi umur anak awak dan masalah yg dia hadapi. tapi sebaiknya, dapatkan rawatan doktor ye puan..