baby sy 7bulan dari dia sebulan mudah sngat demam..

anak saya mudah demam sy prnh dgr kalau anak mudah demam sakit ni dekat klinik boleh ambil vaksin tapi bukan klinik kerajan la.. betul ke?#pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

vaksin apa? tak silap saya yang tak provide di kk, ialah vaksin influenza. tak pasti kalau ada selain dari itu.

8mo trước

ya, mostly saya tengok orang ambik influenza. yang lain2 kurang pasti.

Tak betul. Bezanya di KK awak dapat vaksin secara percuma. Di swasta berbayar.

8mo trước

Ohh yang awak share ni vaksin tambahan. Nak ambil boleh. Tak ambil boleh. Anak saya ambil Influenza dengan Varivax. Awak kena tahu dulu fungsi2 vaksin tu untuk apa.