Badan anak susut & kerap sakit

Anak saya lahir2 mmg dh berat, susu kuat..4 bulan dh 7kg..6 bulan dh 9kg..berat mmg cantik naik sampai 10 bulan..start pada tu dia susut now dh nak setahun 9kg..walau makan banyak n sllu sakit2..waktu baby xpernah demam pun. Saya masak macam-macam , tak pernah bagi yang segera or instant and mmg jaga salt sugar anak, stress tengok badan susut macamni, makan banyak je n susu pun okay je. Sbb dia tengah buas ke??? #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Sbb dia tgh lasak tu. Boleh try bg Appleton baby tu utk naikkan selera dia.

ye ank tgh fasa melasak.susut mean xnaik timbang ke or awk nmpk bb susut