my baby now 9 days but jaundice makin naik tinggi 🥹

anak saya kuning makin hari makin naik , tapi dia kerap membuang and minum susu pun banyak 🥹 any tips mommy ?

5 Các câu trả lời

beli mndian herba bunga kuning sis d kedai jamu cina ada jual..hr tu sy mndikn bby dgn air rebusan bunga kuning tu mnjadi..trun kuning

susukan anak dgn kerap terutama skli mlm.. ibu kena alert kena bgun 1 / 2 jam skli susukan dia.. biar dia berak kencing kerap..

klau sye,,sye bgi anak mndi daun dukung anak,, Alhamdulillah serasi dgn anak sye turun kuning dia,

cam kakak saya anak dia breastfeed jaundice, jd kne bagi Susu formula sikit Baru turun

bole try lactogen sis. bgus utk turunkn kuning bby