macam Mana nak bagi baby boleh minum susu formula?

Anak Saya dh nak masuk 8 bulan.. Sejak lahir dye cuma minum susu badan sahaja.. tapi susu Saya dh makin kurang.. Saya takut anak Saya Tak cukup susu.. bile Saya bagi susu formula dye tolak.. dah bermacam² jenama susu Saya beli tetap Tak nak minum jgk.. macam Mana ye nak buat?? Ada sesiapa penah Alami situasi Saya ini?? Boleh bagi idea Tak??

1 Trả lời

ok je sis kalau dia xnk sbb dia dh boleh mkn. gnti dgn mknan berkhasiat. sbb dia x bergantung pada susu dh utk membesar. bagi je susu badan takat mampu