Menangis, meragam & kurang tidur

Hi. anak saya dah pandai meniarap harini. satu hari dia meragam. dari jam 3 petang sampai pukul 9 malam. tidur sekejap-sekejap lepastu minum susu every 1 hour, 3 oz. Normal ke? Saya kesian tengok dia menangis sambil gigit tangan dia . Happy sebab dia dah pandai meniarap. Cuma dia punya meragam. Tak boleh tahan

Menangis, meragam & kurang tidur
2 Các câu trả lời

rasanya bukan sebab meniarap baby awak meragam. boleh jadi fasa peralihan bulan. boleh jadi perut baby xokay ke.

bnyk sbb budak meragam.. cari puncanya..