Ajar anak botol susu

Anak saya dah nak masuk 7 minggu. So far dia df makin ok. Dah x sakit macam dlu. Tp lekapan dia pada nipple asik2 terlepas. Lepastu dia akan mengamuk2😂. Benda ni buat sy takot nak ajar anak botol. Takot nnti dia dah xnak puting sy dah. #adviceplease

1 Trả lời

kalau macam sis tak bekerjaa and sentiasa ad dengan bby tak perlu pon ajar bby botol. macam saya memang nak ajar bf dengan fm. saya pakai botol pigeon so far baby tak keliru puting. mula² bby memang tak reti hisap botol, lama² ok da.

7mo trước

ohh . bby saya da 3minggu baru saya start ajar. saya guna botol pigeon. Alhamdulillah anak tak keliru puting.