Tumbuh gigi/Berjalan

Hi. Anak saya dah 1 tahun 1 bulan. Tapi still masih tak tumbuh gigi atas. Hanya ada gigi bawah 2 batang je. And belum pandai berjalan. Masih merangkak. Tapi boleh berdiri sendiri tanpa sokongan. Lagi satu baby tak nak makan langsung nak minum susu je. Normal ke tak eh? Stress fikir. Thanks. #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

fasa nak naik gigi. gusi dia tak selesa mungkin. bg mknan sejuk2 (buah sejuk, air sejuk).